Миха: Овим играма и резултатима се нико није надао!

Четири везане победе и четврто место на табели изненађење су чак и за тренера Сампдорије.

Фудбал 24.03.2015 | 12:20
Миха: Овим играма и резултатима се нико није надао!

Победом против Интера, уз реми Наполија са Аталантом, Сампдорија се пробила на четврто место Серије А.

Екипа коју са клупе води Синиша Михајловић везала је четири узастопне "тројке" (Аталанта, Каљари, Рома, Интер), а бивши селектор Србије каже да и сам није очекивао тако добар пласман свог тима на табели.

"Тренутни учинак је нешто што нико није могао да предвиди на почетку сезоне, али је свакако потпуно заслужено", сматра Михајловић.

"Ентузијазам је, међутим, сјајан за навијаче, али лош за играче и зато морамо да останемо чврсто на земљи и да наставимо напорно да радимо. Морамо да останемо скромни", додао је тренер Ђеновљана.

Као главно оружје свог тима, Михајловић види посвећеност играча.

"Сви су спремни да ускоче и помогну једни другима, без обзира да ли су у стартној постави или међу резервама. Овај тим има одличну енергију".

На питање да ли је дао неки савет бившем саиграчу и сараднику, Роберту Манћинију, после утакмице, Михајловић се нашалио:

"Нисмо стигли да разговарамо... Било би занимљиво у будућности ако бисмо заједно преузели неки клуб. Он би био директор, а ја тренер и нико не би могао да нас смени".

Добри резултати са Сампдоријом доприносе да се име Синише Михајловића већ недељама повезује са преласком у неколико клубова. Последњи "трач" у низу је да ће у Милан.

"Помињали су се Конте, Монтела, Сари, сада ја... Једва чекам да видим ко је следећи. Жао ми је мог пријатеља Пипа Инзагија, али све је то фудбал... Што се мене тиче, ја сам концентрисан само на посао у Сампдорији", закључио је Михајловић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Миха Легенда

24.03.2015 18:50

Миха је свуда добар само не у Србији зато сто је тамо Мафија у ФСС била у његово времена назалост. Свуда је Цовек имао успеха и има га и даље само код нас не бас ЦУДНО веома ЦУДНО? ?????

ОДГОВОРИТЕ