Miha: Ovim igrama i rezultatima se niko nije nadao!

Četiri vezane pobede i četvrto mesto na tabeli iznenađenje su čak i za trenera Sampdorije.

Fudbal 24.03.2015 | 12:20
Miha: Ovim igrama i rezultatima se niko nije nadao!

Pobedom protiv Intera, uz remi Napolija sa Atalantom, Sampdorija se probila na četvrto mesto Serije A.

Ekipa koju sa klupe vodi Siniša Mihajlović vezala je četiri uzastopne "trojke" (Atalanta, Kaljari, Roma, Inter), a bivši selektor Srbije kaže da i sam nije očekivao tako dobar plasman svog tima na tabeli.

"Trenutni učinak je nešto što niko nije mogao da predvidi na početku sezone, ali je svakako potpuno zasluženo", smatra Mihajlović.

"Entuzijazam je, međutim, sjajan za navijače, ali loš za igrače i zato moramo da ostanemo čvrsto na zemlji i da nastavimo naporno da radimo. Moramo da ostanemo skromni", dodao je trener Đenovljana.

Kao glavno oružje svog tima, Mihajlović vidi posvećenost igrača.

"Svi su spremni da uskoče i pomognu jedni drugima, bez obzira da li su u startnoj postavi ili među rezervama. Ovaj tim ima odličnu energiju".

Na pitanje da li je dao neki savet bivšem saigraču i saradniku, Robertu Manćiniju, posle utakmice, Mihajlović se našalio:

"Nismo stigli da razgovaramo... Bilo bi zanimljivo u budućnosti ako bismo zajedno preuzeli neki klub. On bi bio direktor, a ja trener i niko ne bi mogao da nas smeni".

Dobri rezultati sa Sampdorijom doprinose da se ime Siniše Mihajlovića već nedeljama povezuje sa prelaskom u nekoliko klubova. Poslednji "trač" u nizu je da će u Milan.

"Pominjali su se Konte, Montela, Sari, sada ja... Jedva čekam da vidim ko je sledeći. Žao mi je mog prijatelja Pipa Inzagija, ali sve je to fudbal... Što se mene tiče, ja sam koncentrisan samo na posao u Sampdoriji", zaključio je Mihajlović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Miha Legenda

24.03.2015 18:50

Miha je svuda dobar samo ne u Srbiji zato sto je tamo Mafija u FSS bila u njegovo vremena nazalost. Svuda je Covek imao uspeha i ima ga i dalje samo kod nas ne bas CUDNO veoma CUDNO? ?????

ODGOVORITE