Витез: Полиција трага за мајком осумњиченом за чедоморство

Полиција Средњобосанског кантона још увијек трага за мајком дјетета које је јуче пронађено мртво у насељу Велики Мошуњ код Витеза.

Босна и Херцеговина 22.03.2015 | 15:26
Витез: Полиција трага за мајком осумњиченом за чедоморство

Ово је за Клиx.ба потврдио и Русмир Прохан, портпарол МУП-а СБК. Према његовим ријечима, полиција проводи интензивне истражне радње, а како би пронашла особу или особе које су усмртиле тек рођену дјевојчицу.

Једна од главних осумњичених у овом случају је мајка дјетета, а полиција утврђује да ли је имала помагаче односно шта се тачно догодило.

"Обдукција тијела показала је да је смрт бебе наступила непосредно након њеног рођења те да је дијете задушено. Смрт је наступила тачно 12 сати прије њеног проналаска", казао је Прохан.

Подсјећамо, тијело женског новорођенчета пронашао је радник који је прикупљао секундарне сировине у напуштеном каменолому, након чега је позвао полицију.

Беба је пронађена у плавој торби. Истражиоци су утврдили да је дијете остављено у каменолому током ноћи с петка на суботу.

Полиција моли све грађане да им се јаве уколико имају неку информацију о овом случају те наводе како гарантују анонимност.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 0

Оставите коментар