Милан остао без навијача!

Најватреније присталице црвено-црних бојкотовале утакмицу са Каљаријем у знак протеста због начина на који се руководи клубом. 

Фудбал 22.03.2015 | 12:40
Милан остао без навијача!

Најватренији навијачи Милана ове суботе нису се нашли на јужној трибини Сан Сира. Тачније јесу њих неколико, али само да би окачили транспаренте у знак протеста против клупског руководства.

Присталице Милана незадовољне су начином на који се руководи клубом и тренутним стањем на табели. Уочи утакмице са Каљаријем у 28. колу, славни клуб налазио се на 10. месту Серије А, чак десет бодова далеко од места које води у Европу.

На чувеној "Цурва Суд" (јужној трибини Сан Сира) у суботу су развијени транспаренти на којима је писао "Игра је готова", "Убаците новчић, сачувајте Милан", "Ово је крај".

Без обзира на простест "најватренијих", остале трибине стадиона у Милану биле су солидно попуњене, а они који су дошли, имали су шта да виде на терену.

У узбудљивој утакмици, Милан је савладао Каљари 3:1. Победа је могла да буде и убедљивија, али је репрезентативац Србије на голу гостију, Жељко Бркић, два пута маестрално интервенисао и спречио свој тим бруке.

Коментари / 0

Оставите коментар