Milan ostao bez navijača!

Najvatrenije pristalice crveno-crnih bojkotovale utakmicu sa Kaljarijem u znak protesta zbog načina na koji se rukovodi klubom. 

Fudbal 22.03.2015 | 12:40
Milan ostao bez navijača!

Najvatreniji navijači Milana ove subote nisu se našli na južnoj tribini San Sira. Tačnije jesu njih nekoliko, ali samo da bi okačili transparente u znak protesta protiv klupskog rukovodstva.

Pristalice Milana nezadovoljne su načinom na koji se rukovodi klubom i trenutnim stanjem na tabeli. Uoči utakmice sa Kaljarijem u 28. kolu, slavni klub nalazio se na 10. mestu Serije A, čak deset bodova daleko od mesta koje vodi u Evropu.

Na čuvenoj "Curva Sud" (južnoj tribini San Sira) u subotu su razvijeni transparenti na kojima je pisao "Igra je gotova", "Ubacite novčić, sačuvajte Milan", "Ovo je kraj".

Bez obzira na prostest "najvatrenijih", ostale tribine stadiona u Milanu bile su solidno popunjene, a oni koji su došli, imali su šta da vide na terenu.

U uzbudljivoj utakmici, Milan je savladao Kaljari 3:1. Pobeda je mogla da bude i ubedljivija, ali je reprezentativac Srbije na golu gostiju, Željko Brkić, dva puta maestralno intervenisao i sprečio svoj tim bruke.

Komentari / 0

Ostavite komentar