Јелена: Никад не бих рекла да ћу играти финале!

Јелена Јанковић је рекла да није очекивала да ће се пласирати у финале турнира у Индијан Велсу, јер је само три дана пре почетка такмичења имала проблема са повредом.

Тенис 22.03.2015 | 13:00
Јелена: Никад не бих рекла да ћу играти финале!

Јанковићева због повреде препоне, још од меча против Чехиње Петре Квитове у другом колу турнира у Дохи крајем фебруара, није тренирала, па је тако без имало припреме дошла на турнир у Индијан Велсу.

"Пре почетка турнира не бих изабрала себе и рекла да ћу се пласирати у финале. Три дана уочи турнира сам храмљала због болова и била сам у недомумици да ли уопште могу да учествујем на турниру, јер нисам могла да се нормално крећем и трчим", рекла је Јанковићева, а преноси званични сајт такмичења.

Она је додала да током паузе због повреде уопште није тренирала и да је на турнир дошла у потпуности неспремна.

"Први пут сам после повреде на мечу у првом колу ударила лоптицу... Ударала сам је тако добро, иако нисам тренирала. Осећам се као да ми је нешто 'кврцнуло'. Имала сам добар осећај, али нисам се надала финалу", казала је 21. тенисерка на WТА листи.

"То је чудно. Понекада се припремате јако добро, тренирате много и напорно, по цео дан вежбате, а онда испаднете у раној фази. Затим дођу времена, као ово сада, где сте неспремни, а побеђујете. Дошла сам овде тек што сам се опоравила, али сам се феноменално осећала од самог почетка", додала је она.

Јанковићева ће се у недељу од 19 сати по средњеевропском времену састати
са Румунком Симоном Халеп у финалу турнира у Индијан Велсу, који је освојила пре пет година.

То ће бити њихов пети међусобни окршај, а Румунка води са 3:1.

Коментари / 0

Оставите коментар