ИВ: Ђоковић - Мари, реакције

Након што је победио Ендија Мареја са 6:2, 6:3 у полуфиналу Индијан Велса, Новак Ђоковић је истакао да његов ривал није пружио своју најбољу игру. Након што је изгубио од Новака Ђоковића, Енди Мареј је истакао да је свестан свог лошијег наступа од очекиваног.

Тенис 22.03.2015 | 13:40
ИВ: Ђоковић - Мари, реакције

"Надао сам се да ће ми бити овако лако и ушао сам са правим интензитетом у овај меч", рекао је Новак и додао:

"Направио сам одлучујући брејк на старту меча, а Енди... није био на свом најбољем нивоу. Много је правио неизнуђених грешака, а успешност првог сервиса му је била ниска".

Мареј је у овом полуфиналу правилно убацио свега 40% својих првих сервиса, а имао је три двоструке сервисе грешке и 29 неизнуђенених грешака.

"Новак ми није дао ниједан 'бесплатан' поен ни на почетку првог, ни на почетку другог сета, а ја сам баш тада правио много грешака. А онда, у завршницама обе деонице, игарао сам мало боље и успевао да га намучим. Али, нисам то учинио довољно добро на почецима сетова да бих могао да му парирам. Када се осврнем на овај меч, стварно је фрустрирајуће што сам у оба сета очајно играо на почетку", рекао је Мареј.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

немања

22.03.2015 13:08

Ај питајте сад Марка Виландера , ста он мисли о овоме , мозда је Ноле опет симулирао повреду па је деконцентрисао Мареја. То Новаце хајмо по титулу.

ОДГОВОРИТЕ