IV: Đoković - Mari, reakcije

Nakon što je pobedio Endija Mareja sa 6:2, 6:3 u polufinalu Indijan Velsa, Novak Đoković je istakao da njegov rival nije pružio svoju najbolju igru. Nakon što je izgubio od Novaka Đokovića, Endi Marej je istakao da je svestan svog lošijeg nastupa od očekivanog.

Tenis 22.03.2015 | 13:40
IV: Đoković - Mari, reakcije

"Nadao sam se da će mi biti ovako lako i ušao sam sa pravim intenzitetom u ovaj meč", rekao je Novak i dodao:

"Napravio sam odlučujući brejk na startu meča, a Endi... nije bio na svom najboljem nivou. Mnogo je pravio neiznuđenih grešaka, a uspešnost prvog servisa mu je bila niska".

Marej je u ovom polufinalu pravilno ubacio svega 40% svojih prvih servisa, a imao je tri dvostruke servise greške i 29 neiznuđenenih grešaka.

"Novak mi nije dao nijedan 'besplatan' poen ni na početku prvog, ni na početku drugog seta, a ja sam baš tada pravio mnogo grešaka. A onda, u završnicama obe deonice, igarao sam malo bolje i uspevao da ga namučim. Ali, nisam to učinio dovoljno dobro na počecima setova da bih mogao da mu pariram. Kada se osvrnem na ovaj meč, stvarno je frustrirajuće što sam u oba seta očajno igrao na početku", rekao je Marej.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

nemanja

22.03.2015 13:08

Aj pitajte sad Marka Vilandera , sta on misli o ovome , mozda je Nole opet simulirao povredu pa je dekoncentrisao Mareja. To Novace hajmo po titulu.

ODGOVORITE