Потврђено - ПСЖ послао понуду за Погбу!

Да ли су Свеци спремни да изброје 80.000.000 евра? "Истина је да смо добили понуду из Париза за Пола, али не бих више желео да откривам", рекао функционер Јувентуса Павел Недвед.

Фудбал 21.03.2015 | 22:00
Потврђено - ПСЖ послао понуду за Погбу!

Функционер Јувентуса Павел Недвед рекао је данас да је Пари Сен Жермен послао понуду за фудбалера Пола Погбу, али није желео да открије колико она износи.
"Истина је да смо добили понуду из Париза за Пола, али не желим више од тога да откривам. Међутим, ПСЖ није једини клуб који га жели јер су Реал и Барселона такође заинтересовани", рекао је Недвед за француски лист Ле Паризијен.

Спекулише се да би трансфер високог везисте торинског тима могао да износи најмање 80 милиона евра.Француски медији наводе да се председник Насер Ал Калифи састао са Погбом у Монте Карлу како би разговарали о преласку у ПСЖ, као и да постоји жеља младог Француза да се врати у домовину.

Погба је ове сезоне за Јувентус одиграо 34 утакмице и постигао девет голова, али ће због повреде у реванш мечу осмине финала Лиге шампиона против Борусије из Дортмунда бити ван терена око два месеца.

Коментари / 0

Оставите коментар