Potvrđeno - PSŽ poslao ponudu za Pogbu!

Da li su Sveci spremni da izbroje 80.000.000 evra? "Istina je da smo dobili ponudu iz Pariza za Pola, ali ne bih više želeo da otkrivam", rekao funkcioner Juventusa Pavel Nedved.

Fudbal 21.03.2015 | 22:00
Potvrđeno - PSŽ poslao ponudu za Pogbu!

Funkcioner Juventusa Pavel Nedved rekao je danas da je Pari Sen Žermen poslao ponudu za fudbalera Pola Pogbu, ali nije želeo da otkrije koliko ona iznosi.
"Istina je da smo dobili ponudu iz Pariza za Pola, ali ne želim više od toga da otkrivam. Međutim, PSŽ nije jedini klub koji ga želi jer su Real i Barselona takođe zainteresovani", rekao je Nedved za francuski list Le Parizijen.

Spekuliše se da bi transfer visokog veziste torinskog tima mogao da iznosi najmanje 80 miliona evra.Francuski mediji navode da se predsednik Naser Al Kalifi sastao sa Pogbom u Monte Karlu kako bi razgovarali o prelasku u PSŽ, kao i da postoji želja mladog Francuza da se vrati u domovinu.

Pogba je ove sezone za Juventus odigrao 34 utakmice i postigao devet golova, ali će zbog povrede u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda biti van terena oko dva meseca.

Komentari / 0

Ostavite komentar