Миха: Милан ме зове?! Појма немам! Видјећемо...

"Немам намеру да причам с било ким пре краја сезоне".

Фудбал 21.03.2015 | 21:00
Миха: Милан ме зове?! Појма немам! Видјећемо...

Тренер Сампдорије Синиша Михајловић рекао је да му прија што га италијански медији повезују са преласком у Милан, али да ће одлуку о останку на клупи тима из Ðенове донети на крају сезоне.

"Имам исти приступ према сваком клубу. Прво се причало да ће Монтела да преузме Милан, па Сари, сада и ја. Радознао сам да видим ко ће бити следећи на листи. Милан је велики клуб и поласкан сам уколико ме његови челници желе јер то значи да добро радим свој посао. Међутим, немам намеру да причам с било ким пре краја сезоне", рекао је Михајловић у интервјуу Газети дело Спорт.

Председник Масимо Фереро јуче је изјавио да би не би жалио уколико би српски тренер преузео Росонере и поручио да је одлука на Михи.
"Имамо велико узајамно поштовање. Обојица имамо исти циљ, а то је пласман Сампдорије у неко од европских такмичења. Фереро зна да ћу дати 120 одсто могућности до последњег дана, а онда ћемо причати о будућности. Сампдорија је моја кућа и вратио сам јој се као када би син дошао да помогне мајци. Ипак, некад претерана осећања могу да отупе оштрицу, а ја сам врелог срца и хладног ума", навео је некадашњи селектор репрезентације Србије.

Сампдорија сутра на Марасију дочекује Интер, тим у којем је Михајловић завршио играчку и започео тренерску каријеру.
"Биће веома занимљиво јер ће на супротној страни бити мој ментор Роберто Манћини. Бићемо противници 90 минута, иако нас везује велико пријатељство. Желим три бода и уколико се то догоди верујем да ће ми Манћини опростити. Частићу га вечером уколико победи Сампдорија", стигао је и да се нашали Михајловић, који је био асистент Роберту Манћинију од 2006. до 2008. године.

Коментари / 0

Оставите коментар