Miha: Milan me zove?! Pojma nemam! Vidjećemo...

"Nemam nameru da pričam s bilo kim pre kraja sezone".

Fudbal 21.03.2015 | 21:00
Miha: Milan me zove?! Pojma nemam! Vidjećemo...

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je da mu prija što ga italijanski mediji povezuju sa prelaskom u Milan, ali da će odluku o ostanku na klupi tima iz Ðenove doneti na kraju sezone.

"Imam isti pristup prema svakom klubu. Prvo se pričalo da će Montela da preuzme Milan, pa Sari, sada i ja. Radoznao sam da vidim ko će biti sledeći na listi. Milan je veliki klub i polaskan sam ukoliko me njegovi čelnici žele jer to znači da dobro radim svoj posao. Međutim, nemam nameru da pričam s bilo kim pre kraja sezone", rekao je Mihajlović u intervjuu Gazeti delo Sport.

Predsednik Masimo Ferero juče je izjavio da bi ne bi žalio ukoliko bi srpski trener preuzeo Rosonere i poručio da je odluka na Mihi.
"Imamo veliko uzajamno poštovanje. Obojica imamo isti cilj, a to je plasman Sampdorije u neko od evropskih takmičenja. Ferero zna da ću dati 120 odsto mogućnosti do poslednjeg dana, a onda ćemo pričati o budućnosti. Sampdorija je moja kuća i vratio sam joj se kao kada bi sin došao da pomogne majci. Ipak, nekad preterana osećanja mogu da otupe oštricu, a ja sam vrelog srca i hladnog uma", naveo je nekadašnji selektor reprezentacije Srbije.

Sampdorija sutra na Marasiju dočekuje Inter, tim u kojem je Mihajlović završio igračku i započeo trenersku karijeru.
"Biće veoma zanimljivo jer će na suprotnoj strani biti moj mentor Roberto Manćini. Bićemo protivnici 90 minuta, iako nas vezuje veliko prijateljstvo. Želim tri boda i ukoliko se to dogodi verujem da će mi Manćini oprostiti. Častiću ga večerom ukoliko pobedi Sampdorija", stigao je i da se našali Mihajlović, koji je bio asistent Robertu Manćiniju od 2006. do 2008. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar