Јелена: Једва чекам финале!

"Симона је тежак ривал, а у Индијан Велсу сам играла против тенисерки које снажно ударају лоптицу као што су Лисицки и Киз. Халеп има другачији стил, али бићу спремна и на то".

Тенис 21.03.2015 | 20:20
Јелена: Једва чекам финале!

Српска тенисерка Јелена Јанковић рекла је данас да је срећна због победе над Немицом Сабине Лисицки и пласмана у финале Мастерса у Индијан Велсу.

"Борила сам се цео меч и играла сам са основне линије. Лисицки је позната по добром сервису, али била сам спремна и на остале њене карактеристике. Борила сам се и то је оно што најбоље радим", рекла је Јанковић после победе над Лисицки од 3:6, 6:3, 6:1.

Ривал у борби за другу титулу у Индијан Велсу биће јој Симона Халеп из Румуније, којој је Американка Серена Вилијамс у полуфиналу предала меч.
"Симона је тежак ривал, а у Индијан Велсу сам играла против тенисерки које снажно ударају лоптицу као што су Лисицки и Киз. Халеп има другачији стил, али бићу спремна и на то. Иза мене су две одличне и једва чекам финале. Даћу све од себе да освојим другу титулу у Индијан Велсу", закључила је Јелена.

Јанковићева ће од понедељка на најновијој WТА листи бити 17. тенисерка света, а већи скок би могла да направи уколико савлада Симону Халеп.

Коментари / 0

Оставите коментар