Jelena: Jedva čekam finale!

"Simona je težak rival, a u Indijan Velsu sam igrala protiv teniserki koje snažno udaraju lopticu kao što su Lisicki i Kiz. Halep ima drugačiji stil, ali biću spremna i na to".

Tenis 21.03.2015 | 20:20
Jelena: Jedva čekam finale!

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je danas da je srećna zbog pobede nad Nemicom Sabine Lisicki i plasmana u finale Mastersa u Indijan Velsu.

"Borila sam se ceo meč i igrala sam sa osnovne linije. Lisicki je poznata po dobrom servisu, ali bila sam spremna i na ostale njene karakteristike. Borila sam se i to je ono što najbolje radim", rekla je Janković posle pobede nad Lisicki od 3:6, 6:3, 6:1.

Rival u borbi za drugu titulu u Indijan Velsu biće joj Simona Halep iz Rumunije, kojoj je Amerikanka Serena Vilijams u polufinalu predala meč.
"Simona je težak rival, a u Indijan Velsu sam igrala protiv teniserki koje snažno udaraju lopticu kao što su Lisicki i Kiz. Halep ima drugačiji stil, ali biću spremna i na to. Iza mene su dve odlične i jedva čekam finale. Daću sve od sebe da osvojim drugu titulu u Indijan Velsu", zaključila je Jelena.

Jankovićeva će od ponedeljka na najnovijoj WTA listi biti 17. teniserka sveta, a veći skok bi mogla da napravi ukoliko savlada Simonu Halep.

Komentari / 0

Ostavite komentar