АБА: Будућност - Партизан! И стадион би био мали!

"Не можемо свима да одобримо захтеве при подели карата. Извињавамо се због тога навијачима Будућности и навијачима Партизана", поручио је директор Подгоричана. Тражено 10.000 улазница!

Кошарка 21.03.2015 | 13:20
АБА: Будућност - Партизан! И стадион би био мали!

Годинама уназад у Подгорици није одигран важнији кошаркашки меч од онога који је на програму у недељу у 19.00 часова.

Уочи гостовања Партизана, руководство Будућности свакодневно добија захтеве за карте и акредитације. Број навијача који је заинтересован да прекосутра уђе у "Морачу" довољан је и да се испуни фудбалски стадион под Горицом.

Детаљне податке у петак је јавно изнео директор подгоричког клуба Славко Радуловић.

„И да се игра на стадиону под Горицом, не би смо могли да удовољимо свим захтевима које смо добили за улазнице за овај меч, од појединаца, фирми и инсититуција“, описао је кошаркашку грозницу која тресе Црну Гору уочи гостовања Партизана извршни директор Будућности Славко Радуловић.

Он се у име клуба извинио навијачима оба клуба који неће моћи да уживо одгледају меч.

"Партизан је увек велики мамац за публику. Извињавамо се свима који су желели а неће бити у могућности да посматрају меч са трибина. И навијачима нашег клуба, али и Партизана којих, знамо врло добро, има много у Црној Гори“, додао је функционер црногорског првака.

Колико је захтева за добијање улазница стигло у клуб? Два и по пута више него што је карата одштампано! Лепо би биле попуњене и трибине фудбалског стадиона под Горицом, капацитета 17.000 места!

"Писмених захтева имамо више од 10.000 а штампано их је 4.000. Управа клуба још није донела одлуку да ли ће пустити један мањи пакет улазница у слободну продају. О томе ћемо јавност обавестити у суботу, на последњој конференцији за медије“, закључио је секретар клуба Марко Шегерац, уз опаску да је интересовање много веће него када је гостовала Звезда.

Поред представника полиције, о безбедности у дворани бринуће и 210 редара.

Коментари / 0

Оставите коментар