ABA: Budućnost - Partizan! I stadion bi bio mali!

"Ne možemo svima da odobrimo zahteve pri podeli karata. Izvinjavamo se zbog toga navijačima Budućnosti i navijačima Partizana", poručio je direktor Podgoričana. Traženo 10.000 ulaznica!

Košarka 21.03.2015 | 13:20
ABA: Budućnost - Partizan! I stadion bi bio mali!

Godinama unazad u Podgorici nije odigran važniji košarkaški meč od onoga koji je na programu u nedelju u 19.00 časova.

Uoči gostovanja Partizana, rukovodstvo Budućnosti svakodnevno dobija zahteve za karte i akreditacije. Broj navijača koji je zainteresovan da prekosutra uđe u "Moraču" dovoljan je i da se ispuni fudbalski stadion pod Goricom.

Detaljne podatke u petak je javno izneo direktor podgoričkog kluba Slavko Radulović.

„I da se igra na stadionu pod Goricom, ne bi smo mogli da udovoljimo svim zahtevima koje smo dobili za ulaznice za ovaj meč, od pojedinaca, firmi i insititucija“, opisao je košarkašku groznicu koja trese Crnu Goru uoči gostovanja Partizana izvršni direktor Budućnosti Slavko Radulović.

On se u ime kluba izvinio navijačima oba kluba koji neće moći da uživo odgledaju meč.

"Partizan je uvek veliki mamac za publiku. Izvinjavamo se svima koji su želeli a neće biti u mogućnosti da posmatraju meč sa tribina. I navijačima našeg kluba, ali i Partizana kojih, znamo vrlo dobro, ima mnogo u Crnoj Gori“, dodao je funkcioner crnogorskog prvaka.

Koliko je zahteva za dobijanje ulaznica stiglo u klub? Dva i po puta više nego što je karata odštampano! Lepo bi bile popunjene i tribine fudbalskog stadiona pod Goricom, kapaciteta 17.000 mesta!

"Pismenih zahteva imamo više od 10.000 a štampano ih je 4.000. Uprava kluba još nije donela odluku da li će pustiti jedan manji paket ulaznica u slobodnu prodaju. O tome ćemo javnost obavestiti u subotu, na poslednjoj konferenciji za medije“, zaključio je sekretar kluba Marko Šegerac, uz opasku da je interesovanje mnogo veće nego kada je gostovala Zvezda.

Pored predstavnika policije, o bezbednosti u dvorani brinuće i 210 redara.

Komentari / 0

Ostavite komentar