Лев објавио своју ''Панцер дивизију''!

Нема места за Тер Штегена, повратак Бадштубера, шанса и Полдију. Јоаким Лев саопштио на које играче рачуна за мечеве против Аустралије и Грузије.

Фудбал 21.03.2015 | 13:00
Лев објавио своју ''Панцер дивизију''!

Панцер дивизија је одредила са којим снагама ће напасти Аустралију у пријатељском мечу у Кајзерсалутерну 25. марта и Грузију у квалификационом дуелу у Тбилисију четири дана касније. Селектор Јоаким Лев је практично остао веран пракси да не мења много, али и да посетпено у тим уводи младе снаге.

У односу на тим који је освојио титулу светског првака, од великих имена нема Пера Мертезакера, Мирослава Клосеа и Филипа Лама који су после Бразила одлучили да заврше репрезентативну каријеру. Изостали су и тројица првотимаца Борусије из Дортмунд Гроскројц, Дурм и Гинтер. Али, с обзиром у каквој су форми то и није чудо… Због повреда су изостали Леон Горецка и Ларс Бендер, а Лев је ипак позвао Лукаса Подолског који у Интеру има све мању минутажу и далеко је од праве форме.

Можда је изненађење да на списку нема Барселониног голмана Марк-Андреа Тер Штегена, јер је позив опет добио Борусијин ветеран Роман Вајденфелер који је далеко од праве форме.

Голмани: Мануел Нојер (Бајерн), Роман Вајденфелер (Борусија), Рон-Роберт Цилер (Хановер)

Одбрана: Џером Боатенг (Бајерн), Холгер Бадштубер (Бајерн), Јонас Хектор (Келн), Шкодран Мустафи (Валенсија), Бенедикт Хеведес (Шалке), Матс Хумелс (Борусија), Себастиан Руди (Хофенхајм)

Везни ред: Сами Кедира (Реал Мадрид), Бастијан Швајнштајгер (Бајерн), Илкај Гундоган (Борусија Дортмунд), Карим Белараби (Бајер), Марио Геце (Бајерн), Кристоф Крамер (Борусија Менхенгладбах), Тони Крос (Реал Мадрид), Месут Озил (Арсенал).

Напад: Томас Милер (Бајерн), Лукас Подолски (Интер), Макс Крузе (Борусија Менхенгладбах), Андре Ширле (Волфзбург), Марко Ројс (Борусија Дортмунд)

Коментари / 0

Оставите коментар