Lev objavio svoju ''Pancer diviziju''!

Nema mesta za Ter Štegena, povratak Badštubera, šansa i Poldiju. Joakim Lev saopštio na koje igrače računa za mečeve protiv Australije i Gruzije.

Fudbal 21.03.2015 | 13:00
Lev objavio svoju ''Pancer diviziju''!

Pancer divizija je odredila sa kojim snagama će napasti Australiju u prijateljskom meču u Kajzersaluternu 25. marta i Gruziju u kvalifikacionom duelu u Tbilisiju četiri dana kasnije. Selektor Joakim Lev je praktično ostao veran praksi da ne menja mnogo, ali i da posetpeno u tim uvodi mlade snage.

U odnosu na tim koji je osvojio titulu svetskog prvaka, od velikih imena nema Pera Mertezakera, Miroslava Klosea i Filipa Lama koji su posle Brazila odlučili da završe reprezentativnu karijeru. Izostali su i trojica prvotimaca Borusije iz Dortmund Groskrojc, Durm i Ginter. Ali, s obzirom u kakvoj su formi to i nije čudo… Zbog povreda su izostali Leon Gorecka i Lars Bender, a Lev je ipak pozvao Lukasa Podolskog koji u Interu ima sve manju minutažu i daleko je od prave forme.

Možda je iznenađenje da na spisku nema Barseloninog golmana Mark-Andrea Ter Štegena, jer je poziv opet dobio Borusijin veteran Roman Vajdenfeler koji je daleko od prave forme.

Golmani: Manuel Nojer (Bajern), Roman Vajdenfeler (Borusija), Ron-Robert Ciler (Hanover)

Odbrana: Džerom Boateng (Bajern), Holger Badštuber (Bajern), Jonas Hektor (Keln), Škodran Mustafi (Valensija), Benedikt Hevedes (Šalke), Mats Humels (Borusija), Sebastian Rudi (Hofenhajm)

Vezni red: Sami Kedira (Real Madrid), Bastijan Švajnštajger (Bajern), Ilkaj Gundogan (Borusija Dortmund), Karim Belarabi (Bajer), Mario Gece (Bajern), Kristof Kramer (Borusija Menhengladbah), Toni Kros (Real Madrid), Mesut Ozil (Arsenal).

Napad: Tomas Miler (Bajern), Lukas Podolski (Inter), Maks Kruze (Borusija Menhengladbah), Andre Širle (Volfzburg), Marko Rojs (Borusija Dortmund)

Komentari / 0

Ostavite komentar