Списак Црногораца за Русе...

Волков и Марушић нападају Зборнају...„Дуго смо пратили Марушића, може да игра и по левој и по десној страни. Мислим чак да он може да одигра и на позицији десног бека. Мислим да ће нам доста користити, одлично је физички спреман, тактички доста добро обучен и надам се да смо направили пун погодак са њим“, рекао је Брновић.

Фудбал 21.03.2015 | 17:20
Списак Црногораца за Русе...

Селектор Црне Горе Бранко Брновић објавио је списак играча за квалификациони меч са Русијом, 27. марта, на којем се налазе леви бек Партизана Владимир Волков и ново појачање Адама Марушић из Кортрајка, који је одлучио да игра за њихови репрезентацију.
„Дуго смо га пратили, може да игра и по левој и по десној страни. Мислим чак да он може да одигра и на позицији десног бека. Мислим да ће нам доста користити, одлично је физички спреман, тактички доста добро обучен и надам се да смо направили пун погодак са њим“, рекао је Брновић.

После четири одиграна кола, Храбри соколови имају мршавих пет бодова, од којих су само један освојили у Лихтенштајну, док су се из Беча вратили празних руку.
„Немамо шта више да тражимо. Морамо да освојимо три бода ако мислимо да се надамо успеху у квалификацијама. Ова утакмица је и прекретница - ако победимо вратили би се у борбу и за трећу и за другу позицију“.

Брновић додаје да један освојен бод ништа не значи.
„Бор против Русије? Мислим да бисмо тиме додатно загорчали ситуацију, као што смо је већ закомпликовали у Лихтенштајну. Неко би рекао да и са бодом имамо времена да се вадимо, и то стоји математички, али у реалности, морамо да победимо ако желимо нечему да се надамо. Три бода би била злата вредна", закључио је Брновић који је прву утакмицу као селектор Црне Горе водио баш против Фабија Капела, сада на клупи Русије, а тада на клупи Енглеске (2:2).

ЦРНА ГОРА

Голмани – Вукашин Полексић (Печ, Мађарска) и Младен Божовић (Том Томск, Русија)

Одбрана: Марко Баша (Лил), Стефан Савић (Фиорентина), Жарко Томашевић (Котријк), Владимир Волков (Партизан), Марко Симић (Каисериспорт), Марко Вешовић (Ријека) и Саша Балић (Металург Запорожје)

Средина терена: Елсад Зверотић (Сион), Никола Вукчевић (Брага), Владимир Божовић (Мордовиа), Младен Кашћелан (Арсенал Тула), Немања Николић (Динамо Минск), Марко Бакић (Специја) и Адам Марушић (Кортрјик)

Напад: Мирко Вучинић (Ал Џазира), Стеван Јоветић (Манчестер сити), Дејан Дамјановић (Пекинг) и Фатос Бећирај (Динамо Минск).

Коментари / 0

Оставите коментар