Spisak Crnogoraca za Ruse...

Volkov i Marušić napadaju Zbornaju...„Dugo smo pratili Marušića, može da igra i po levoj i po desnoj strani. Mislim čak da on može da odigra i na poziciji desnog beka. Mislim da će nam dosta koristiti, odlično je fizički spreman, taktički dosta dobro obučen i nadam se da smo napravili pun pogodak sa njim“, rekao je Brnović.

Fudbal 21.03.2015 | 17:20
Spisak Crnogoraca za Ruse...

Selektor Crne Gore Branko Brnović objavio je spisak igrača za kvalifikacioni meč sa Rusijom, 27. marta, na kojem se nalaze levi bek Partizana Vladimir Volkov i novo pojačanje Adama Marušić iz Kortrajka, koji je odlučio da igra za njihovi reprezentaciju.
„Dugo smo ga pratili, može da igra i po levoj i po desnoj strani. Mislim čak da on može da odigra i na poziciji desnog beka. Mislim da će nam dosta koristiti, odlično je fizički spreman, taktički dosta dobro obučen i nadam se da smo napravili pun pogodak sa njim“, rekao je Brnović.

Posle četiri odigrana kola, Hrabri sokolovi imaju mršavih pet bodova, od kojih su samo jedan osvojili u Lihtenštajnu, dok su se iz Beča vratili praznih ruku.
„Nemamo šta više da tražimo. Moramo da osvojimo tri boda ako mislimo da se nadamo uspehu u kvalifikacijama. Ova utakmica je i prekretnica - ako pobedimo vratili bi se u borbu i za treću i za drugu poziciju“.

Brnović dodaje da jedan osvojen bod ništa ne znači.
„Bor protiv Rusije? Mislim da bismo time dodatno zagorčali situaciju, kao što smo je već zakomplikovali u Lihtenštajnu. Neko bi rekao da i sa bodom imamo vremena da se vadimo, i to stoji matematički, ali u realnosti, moramo da pobedimo ako želimo nečemu da se nadamo. Tri boda bi bila zlata vredna", zaključio je Brnović koji je prvu utakmicu kao selektor Crne Gore vodio baš protiv Fabija Kapela, sada na klupi Rusije, a tada na klupi Engleske (2:2).

CRNA GORA

Golmani – Vukašin Poleksić (Peč, Mađarska) i Mladen Božović (Tom Tomsk, Rusija)

Odbrana: Marko Baša (Lil), Stefan Savić (Fiorentina), Žarko Tomašević (Kotrijk), Vladimir Volkov (Partizan), Marko Simić (Kaiserisport), Marko Vešović (Rijeka) i Saša Balić (Metalurg Zaporožje)

Sredina terena: Elsad Zverotić (Sion), Nikola Vukčević (Braga), Vladimir Božović (Mordovia), Mladen Kašćelan (Arsenal Tula), Nemanja Nikolić (Dinamo Minsk), Marko Bakić (Specija) i Adam Marušić (Kortrjik)

Napad: Mirko Vučinić (Al Džazira), Stevan Jovetić (Mančester siti), Dejan Damjanović (Peking) i Fatos Bećiraj (Dinamo Minsk).

Komentari / 0

Ostavite komentar