Клоп: Готово је са ЛШ, сад да се тргнемо у БЛ!

Тренер Борусије из Дортмунда Јирген Клоп поручио је својим играчима да што пре забораве разочарање и елиминацију из Лиге шампиона.

Фудбал 21.03.2015 | 09:00
Клоп: Готово је са ЛШ, сад да се тргнемо у БЛ!

Борусију је у осмини финала елитног такмичења елиминисао Јувентус, а Клоп је истакао да његов тим мора да спасе своју сезону у Бундеслиги.

Прошлогодишњи вицешампиони Немачке су имали очајан старт сезоне, први део су завршили у опасној зони, али су од тада успели да се тргну, па су на последњих шест утакмица освојили 14 бодова.

Борусија тренутно има 12 бодова мање од Бајера из Леверкузена, који заузима последње место које води у Лигу шампиона, а шест од позиције са које тимови иду у квалификације за Лигу Европе.

„Не смемо да пренесемо разочарење на суботњу утакмицу у Хановеру. Способни смо да играмо као против Шалеа и морамо тако много чешће. Мислим да је погрешан тренутак да сумњамо у све. Главни разлог лошег резултата је то што смо доносили погрешне одлуке у погрешним тренуцима. Морамо да будемо бољи и то одмах. Зашто имамо само 30 бодова? Зато што неке ствари радимо погрешно. Морамо да будемо константни“, нагласио је Клоп.

Коментари / 0

Оставите коментар