Klop: Gotovo je sa LŠ, sad da se trgnemo u BL!

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop poručio je svojim igračima da što pre zaborave razočaranje i eliminaciju iz Lige šampiona.

Fudbal 21.03.2015 | 09:00
Klop: Gotovo je sa LŠ, sad da se trgnemo u BL!

Borusiju je u osmini finala elitnog takmičenja eliminisao Juventus, a Klop je istakao da njegov tim mora da spase svoju sezonu u Bundesligi.

Prošlogodišnji vicešampioni Nemačke su imali očajan start sezone, prvi deo su završili u opasnoj zoni, ali su od tada uspeli da se trgnu, pa su na poslednjih šest utakmica osvojili 14 bodova.

Borusija trenutno ima 12 bodova manje od Bajera iz Leverkuzena, koji zauzima poslednje mesto koje vodi u Ligu šampiona, a šest od pozicije sa koje timovi idu u kvalifikacije za Ligu Evrope.

„Ne smemo da prenesemo razočarenje na subotnju utakmicu u Hanoveru. Sposobni smo da igramo kao protiv Šalea i moramo tako mnogo češće. Mislim da je pogrešan trenutak da sumnjamo u sve. Glavni razlog lošeg rezultata je to što smo donosili pogrešne odluke u pogrešnim trenucima. Moramo da budemo bolji i to odmah. Zašto imamo samo 30 bodova? Zato što neke stvari radimo pogrešno. Moramo da budemo konstantni“, naglasio je Klop.

Komentari / 0

Ostavite komentar