Гробари одахнули - Павловић остаје у клубу!

Напето је било ово преподне у табору актуелног шампиона Србије у кошарци, а челни људи КК Партизан, председник Предраг Даниловић и тренер Душко Вујошевић, иза затворених врата на трочланом састанку покушавалли су да одговоре Александра Павловића да промени одлуку о напуштању црно-белих. И, у томе су успели - љубимац "гробара" ће и дефинитивно остати у клубу!

Кошарка 20.03.2015 | 14:00
Гробари одахнули - Павловић остаје у клубу!

Подсетимо, вечерњи тренинг у четвртак пропустили су Едо Мурић, Милан Мачван и Павловић, незадовољни стањем у клубу, пре свега односом тренера Вујошевића према њима.

Проблем је настао после пораза у прекјучерашњој пријатељској утакмици са Мега Лексом, јер је тренер Душко Вујошевић заказао тренинг за четвртак - у шест сати ујутро.

Поменути трио је напоменуо тада да неће доћи на тај тренинг, а потом су искључили мобилне телефоне и нису се појавили - ни на вечерњем тренингу.

Павловић, који се после великих јавних апела "гробара" вратио међу црно-беле током сезоне, одлучио је да више не игра за Партизан, о чему је обавестио управу клуба. Та одлука је, по свој прилици, донесена после преспаване ноћи, али је остала могућност да ће се, зарад "мира у (црно-белој) породици", пронађе неко решење.

То је најавио и један од водећих израелских новинара, Давид Пик који је врло упућен у збивања у свету кошаркашких трансфера у Европи због својих контаката са бројним менаџерима. Он је на Твитеру објавио да ће се Павловић и представници црно-белих заједно појавити на конференцији за штампу, чиме ће бити стављена тачка на ову не баш лепу епизоду у животу шампиона Србије.

Међутим, ствари нису биле тако једноставне овог петка преподне. Како сазнајемо, док су се Мурић и Мачван одлучили да се врате својим клупским обавезама, Даниловић и Вујошевић су покушавали да убеде Павловића да - остане.

Притом је Саши Павловићу понуђен и нови, уговор и за следећу сезону, сазнаје Блицспорт, но оно што је најважније - један од лидера црно-белог тима, бивши НБА играч и љубимац навијача, одлучио је да остане члан Партизана, свакако до краја ове сезоне, а можда и у следећој.

Подсетимо, Партизан ће у петак од 13 сати одржати конференцију за штампу, а њена првобитна "намена" била је недељни меч (19 сати у Подгорици) између Будућности и београдских црно-белих. Ко победи у том дуелу, дефинитивно ће избећи првопласирану Црвену звезду Телеком у полуфиналу АБА лиге, а то би могло да буде важно - јер само финалисти регионалног такмичења иду у Евролигу.

Коментари / 0

Оставите коментар