Бањалука: Ухапшен нападач на полицајца

Бањалучанин чији су иницијали Д.Г. ухапшен је због сумње да је песницом у главу ударио једног полицајца.

Република Српска 20.03.2015 | 12:26
Бањалука: Ухапшен нападач на полицајца

Д.Г, који је полицајца ударио пре два дана, ухапшен је јуче око 16.00 часова у Улици Косовке дјевојке у Бањалуци, саопштено је из ЦЈБ Бањалука.

Након криминалистичке обраде, осумњичени за кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности пуштен је на слободу, а против њега следи извештај надлежном Окружном тужилаштву.

У Гундулићевој улици у Бањалуци у среду, 18. марта, око 17.55 часова, избила је туча више лица у којој је учествовао и Д.Г, и то пред почетак утакмице између Фудбалског клуба "Борац" из Бањалуке и ФК "Сарајево".

Када је дошла полиција Д.Г. је затвореном шаком ударио у главу полицајца.

Повређеном полицајцу је указана лекарска помоћ у Служби хитне помоћи у Бањалуци.

Извор: Срна

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Колега

20.03.2015 12:00

Колега, пронађи тог идиота и намлати га да га послије замотавају у јагњеће коже. Или још боље, нађи неког да то уради умјесто тебе, ваљда си и ти неком некад помогао па нека ти врати дуг! Позз свим полицајцима и не дајте на себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

20.03.2015 14:02

Мозда је бас од васег колеге то и био син.У мом граду сви ти клипани у навијацким групама или су синови полицајаца или градских главесина. Полупају паркирана аута у граду и онда како поднијет пријаву против њега.

Name

сноуден

20.03.2015 12:41

Тузиластво це га ослободгити јер знам сто постоји идентицан слуцај сам имао доктор породицне медицине пријетио је и узнемиравао и мене и јос двадесет градјана ослободјен је од стране тузиластва толико о њиховом раду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

20.03.2015 13:48

Знаци ви полицајци мозете туци а вас нико не смије пази богати као сте то ви имате власт у рукама данас мозес набројати полицајце са заврсеном сколом

ОДГОВОРИТЕ
Name

не

20.03.2015 14:19

Е али то сто ти дивљаци раде као сто је напад на овог колегу је за сваку осуду и добре батине јер су то младици и батинама јос имају могуцности да се поправе. Поз за колегу