Banjaluka: Uhapšen napadač na policajca

Banjalučanin čiji su inicijali D.G. uhapšen je zbog sumnje da je pesnicom u glavu udario jednog policajca.

Republika Srpska 20.03.2015 | 12:26
Banjaluka: Uhapšen napadač na policajca

D.G, koji je policajca udario pre dva dana, uhapšen je juče oko 16.00 časova u Ulici Kosovke djevojke u Banjaluci, saopšteno je iz CJB Banjaluka.

Nakon kriminalističke obrade, osumnjičeni za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti pušten je na slobodu, a protiv njega sledi izveštaj nadležnom Okružnom tužilaštvu.

U Gundulićevoj ulici u Banjaluci u sredu, 18. marta, oko 17.55 časova, izbila je tuča više lica u kojoj je učestvovao i D.G, i to pred početak utakmice između Fudbalskog kluba "Borac" iz Banjaluke i FK "Sarajevo".

Kada je došla policija D.G. je zatvorenom šakom udario u glavu policajca.

Povređenom policajcu je ukazana lekarska pomoć u Službi hitne pomoći u Banjaluci.

Izvor: Srna

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Kolega

20.03.2015 12:00

Kolega, pronađi tog idiota i namlati ga da ga poslije zamotavaju u jagnjeće kože. Ili još bolje, nađi nekog da to uradi umjesto tebe, valjda si i ti nekom nekad pomogao pa neka ti vrati dug! Pozz svim policajcima i ne dajte na sebe.

ODGOVORITE
Name

Boki

20.03.2015 14:02

Mozda je bas od vaseg kolege to i bio sin.U mom gradu svi ti klipani u navijackim grupama ili su sinovi policajaca ili gradskih glavesina. Polupaju parkirana auta u gradu i onda kako podnijet prijavu protiv njega.

Name

snouden

20.03.2015 12:41

Tuzilastvo ce ga oslobodgiti jer znam sto postoji identican slucaj sam imao doktor porodicne medicine prijetio je i uznemiravao i mene i jos dvadeset gradjana oslobodjen je od strane tuzilastva toliko o njihovom radu.

ODGOVORITE
Name

xxx

20.03.2015 13:48

Znaci vi policajci mozete tuci a vas niko ne smije pazi bogati kao ste to vi imate vlast u rukama danas mozes nabrojati policajce sa zavrsenom skolom

ODGOVORITE
Name

ne

20.03.2015 14:19

E ali to sto ti divljaci rade kao sto je napad na ovog kolegu je za svaku osudu i dobre batine jer su to mladici i batinama jos imaju mogucnosti da se poprave. Poz za kolegu