Хтјели да га се отарасе, а сад им је ''златна кока''!

Сада је златна кока и херој Тотенхема, а Спарси се нису отарасили Кејна прошле зиме само због једног човека! „Морамо да се сетимо да он није увек био ’један од нас’ у Тотенхему“, рекао је Тим Шервуд.

Фудбал 21.03.2015 | 16:00
Хтјели да га се отарасе, а сад им је ''златна кока''!

За љубитеље фудбала нема сумње – Хари Кејн је главна звезда Тотенхема и поред бројних скупих појачања први разлог што се лондонска екипа и даље бори за место у Лиги шампиона. Млади Енглез је постао и миљеник навијача, а бивши тренер Спарса Тим Шервуд је подсетио да није увек био такав случај.

Стратег Астон Виле је рекао да су навијачи чак преферирали Роберта Солдада у односу на енглеског шпица.
„Морам да му честитам. Немогуће је за Роја Хоџсона да игнорише Харија Кејна, он је фантастичан. Али морамо да сетимо да он није увек био ’један од нас’ у Тотенхему, знате било је времена када би Кејн био на терену пре Роберта Солдада, и ако не би дао гол после 30 минута навијачи би певали да Солдадо уђе у игру“, рекао је стручњак.

А Шервуд је преузео заслуге што Кејн није напустио Вајт Харт Лејн прошле зиме.
„Било му је потребно време да придобије навијаче, али је урадио то и сада купи награде. Драго ми је због њега, добро је што сам одолео искушењу да га се решим прошлог јануара, јер не би био звезда која је данас“, открио је Енглез.

Коментари / 0

Оставите коментар