Htjeli da ga se otarase, a sad im je ''zlatna koka''!

Sada je zlatna koka i heroj Totenhema, a Sparsi se nisu otarasili Kejna prošle zime samo zbog jednog čoveka! „Moramo da se setimo da on nije uvek bio ’jedan od nas’ u Totenhemu“, rekao je Tim Šervud.

Fudbal 21.03.2015 | 16:00
Htjeli da ga se otarase, a sad im je ''zlatna koka''!

Za ljubitelje fudbala nema sumnje – Hari Kejn je glavna zvezda Totenhema i pored brojnih skupih pojačanja prvi razlog što se londonska ekipa i dalje bori za mesto u Ligi šampiona. Mladi Englez je postao i miljenik navijača, a bivši trener Sparsa Tim Šervud je podsetio da nije uvek bio takav slučaj.

Strateg Aston Vile je rekao da su navijači čak preferirali Roberta Soldada u odnosu na engleskog špica.
„Moram da mu čestitam. Nemoguće je za Roja Hodžsona da ignoriše Harija Kejna, on je fantastičan. Ali moramo da setimo da on nije uvek bio ’jedan od nas’ u Totenhemu, znate bilo je vremena kada bi Kejn bio na terenu pre Roberta Soldada, i ako ne bi dao gol posle 30 minuta navijači bi pevali da Soldado uđe u igru“, rekao je stručnjak.

A Šervud je preuzeo zasluge što Kejn nije napustio Vajt Hart Lejn prošle zime.
„Bilo mu je potrebno vreme da pridobije navijače, ali je uradio to i sada kupi nagrade. Drago mi je zbog njega, dobro je što sam odoleo iskušenju da ga se rešim prošlog januara, jer ne bi bio zvezda koja je danas“, otkrio je Englez.

Komentari / 0

Ostavite komentar