Човић одмах ''прозива'', али хвали државу!

Драго ми је што је Телеком дошао у Партизан, очекујем и НИС у Звезди! Први човек црвено-белих задовољан што су фудбалери ривалског клуба добили финансијску ињекцију и очекује помоћ државе и његовом клубу.

Кошарка 21.03.2015 | 14:00
Човић одмах ''прозива'', али хвали државу!

После четири године и краткорочног уговора са „Електропривредом Србије“, Партизан је опет за генералног спонзора добио државну компанију. Потписан је уговор до краја 2016. године са „Телекомом Србије“ вредан око 1.200.000 евра, чиме је клуб из Хумске добио значајну финансијску ињекцију.

С обзиром колико зла крв је владала на релацији Црвене звезда - Партизан претходних године, пре свега у односима кључних људи кошаркашких клубова Небојше Човића и Душка Вујошевића, спонзорски уговор црно-белих и „Телекома“ је изненађујуће лако дочекан на противничкој страни.

Први човек кошаркашке секције црвено-белих Небојша Човић је истакао да нема ништа поротив да велике државне фирме спонзоришу ривале.
„Држава последње три године уравнотежено распоређује новац између Црвене звезде и Партизана, иу складу са могућностима. Драго ми је да је Телеком постао спонзор ФК Партизан. Очекујем рецимо и да би „НИС“ могао да постане спонзор КК Црвена звезда“, рекао је Човић за Информер.

Иначе, „НИС“ је тренутно генерални спонзор кошаркаша Партизана, док је „Телеком“ то исто у црвеној звезди.

Коментари / 0

Оставите коментар