Čović odmah ''proziva'', ali hvali državu!

Drago mi je što je Telekom došao u Partizan, očekujem i NIS u Zvezdi! Prvi čovek crveno-belih zadovoljan što su fudbaleri rivalskog kluba dobili finansijsku injekciju i očekuje pomoć države i njegovom klubu.

Košarka 21.03.2015 | 14:00
Čović odmah ''proziva'', ali hvali državu!

Posle četiri godine i kratkoročnog ugovora sa „Elektroprivredom Srbije“, Partizan je opet za generalnog sponzora dobio državnu kompaniju. Potpisan je ugovor do kraja 2016. godine sa „Telekomom Srbije“ vredan oko 1.200.000 evra, čime je klub iz Humske dobio značajnu finansijsku injekciju.

S obzirom koliko zla krv je vladala na relaciji Crvene zvezda - Partizan prethodnih godine, pre svega u odnosima ključnih ljudi košarkaških klubova Nebojše Čovića i Duška Vujoševića, sponzorski ugovor crno-belih i „Telekoma“ je iznenađujuće lako dočekan na protivničkoj strani.

Prvi čovek košarkaške sekcije crveno-belih Nebojša Čović je istakao da nema ništa porotiv da velike državne firme sponzorišu rivale.
„Država poslednje tri godine uravnoteženo raspoređuje novac između Crvene zvezde i Partizana, iu skladu sa mogućnostima. Drago mi je da je Telekom postao sponzor FK Partizan. Očekujem recimo i da bi „NIS“ mogao da postane sponzor KK Crvena zvezda“, rekao je Čović za Informer.

Inače, „NIS“ je trenutno generalni sponzor košarkaša Partizana, dok je „Telekom“ to isto u crvenoj zvezdi.

Komentari / 0

Ostavite komentar