Ма, шта се то збива?! Јел' неко ''уклео'' Партизан?!

Само што је коначно комплетиран тим, а неколико дана уочи вероватно кључне утакмице сезоне, нови проблеми задесили су КК Партизан.

Кошарка 20.03.2015 | 12:00
Ма, шта се то збива?! Јел' неко ''уклео'' Партизан?!

Овај пут није реч о финансијама, лошој форми или повредама, већ сукобима на релацији играчи – тренер.

У центру пажње су Душко Вујошевић и прва звезда тима Александар Павловић, који је наводно ушао у сукоб са трофејним тренером због заказивања раног јутарњег тренинга у Пиониру.

Павловић наводно није ни тренирао у четвртак ујутру, дан после пораза од Мега Лекса у мечу затвореном за јавност, а увече се на друштвеним мрежама појавила и информација да ће Баранин да напусти црно-беле, што је незванично демантовао.

Нема сумње да није све савршено када је у питању Павловић, с обзиром на то да је искусни бек протеклог викенда играо само 13 минута против Задра.

Шта се заиста догађа у Хумској 1, или бар шта ће бити предочено јавности, сазнаћемо после 13 часова након прес конференције Душка Вујошевића, а уочи гостовања Будућности у последњем колу АБА лиге.

Партизан је иначе у серији од 12 узастопних победа којом је изборио пласман у плеј-оф, а меч у Подгорици у недељу одлучиће да ли ће црно-бели у полуфиналу на највећег ривала Црвену звезду, или ће као другопласирани имати предност домаћег терена против Цедевите или Будућности.

Коментари / 0

Оставите коментар