Ma, šta se to zbiva?! Jel' neko ''ukleo'' Partizan?!

Samo što je konačno kompletiran tim, a nekoliko dana uoči verovatno ključne utakmice sezone, novi problemi zadesili su KK Partizan.

Košarka 20.03.2015 | 12:00
Ma, šta se to zbiva?! Jel' neko ''ukleo'' Partizan?!

Ovaj put nije reč o finansijama, lošoj formi ili povredama, već sukobima na relaciji igrači – trener.

U centru pažnje su Duško Vujošević i prva zvezda tima Aleksandar Pavlović, koji je navodno ušao u sukob sa trofejnim trenerom zbog zakazivanja ranog jutarnjeg treninga u Pioniru.

Pavlović navodno nije ni trenirao u četvrtak ujutru, dan posle poraza od Mega Leksa u meču zatvorenom za javnost, a uveče se na društvenim mrežama pojavila i informacija da će Baranin da napusti crno-bele, što je nezvanično demantovao.

Nema sumnje da nije sve savršeno kada je u pitanju Pavlović, s obzirom na to da je iskusni bek proteklog vikenda igrao samo 13 minuta protiv Zadra.

Šta se zaista događa u Humskoj 1, ili bar šta će biti predočeno javnosti, saznaćemo posle 13 časova nakon pres konferencije Duška Vujoševića, a uoči gostovanja Budućnosti u poslednjem kolu ABA lige.

Partizan je inače u seriji od 12 uzastopnih pobeda kojom je izborio plasman u plej-of, a meč u Podgorici u nedelju odlučiće da li će crno-beli u polufinalu na najvećeg rivala Crvenu zvezdu, ili će kao drugoplasirani imati prednost domaćeg terena protiv Cedevite ili Budućnosti.

Komentari / 0

Ostavite komentar