Штедише и управник Бобар банке сутра на састанку у Бијељини

Депоненти и повјериоци Бобар банке, која је у ликвидацији, имају прилику да сутра на састанку са ликвидационим управником Милетом Максимовићем сазнају шта ће бити са њихови депонованим средствима и другим потраживањима.

Босна и Херцеговина 19.03.2015 | 15:17
Штедише и управник Бобар банке сутра на састанку у Бијељини

У Бобар банци су за пословни портал “Цапитал” потврдили да ће састанак почети у 10.00 часова у сали Центра за културу у Бијељини.

Ликвидациони управник Миле Максимовић се због пословног састанка није могао јавити на телефон.

Бивши ликвидациони управник Бобар банке Саво Шеваљевић, који је још петог фебруара поднио оставку Агенцији за банкарство РС на ту функцију, због, како је тада образложио, изложености великом физичком напору, почетком фебруара је за пословни портал “Цапитал”наговијестио да би након пресјека потраживања и обавеза, након 20. марта, могао предложити отварање поступка стечаја у Бобар банци.

У међувремену је нови ликвидациони управник Миле Максимовић требало да изврши комплетну процјену имовине ове банке, на укупно око 168 локација, и он би депонентима и повјериоцима требало да саопшти да ли има или нема довољно средстава за намирење свих повјерилаца Бобар банке.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

кокуз

19.03.2015 17:29

Нека халале то им је свакако био висак новца.

ОДГОВОРИТЕ