Štediše i upravnik Bobar banke sutra na sastanku u Bijeljini

Deponenti i povjerioci Bobar banke, koja je u likvidaciji, imaju priliku da sutra na sastanku sa likvidacionim upravnikom Miletom Maksimovićem saznaju šta će biti sa njihovi deponovanim sredstvima i drugim potraživanjima.

Bosna i Hercegovina 19.03.2015 | 15:17
Štediše i upravnik Bobar banke sutra na sastanku u Bijeljini

U Bobar banci su za poslovni portal “Capital” potvrdili da će sastanak početi u 10.00 časova u sali Centra za kulturu u Bijeljini.

Likvidacioni upravnik Mile Maksimović se zbog poslovnog sastanka nije mogao javiti na telefon.

Bivši likvidacioni upravnik Bobar banke Savo Ševaljević, koji je još petog februara podnio ostavku Agenciji za bankarstvo RS na tu funkciju, zbog, kako je tada obrazložio, izloženosti velikom fizičkom naporu, početkom februara je za poslovni portal “Capital”nagovijestio da bi nakon presjeka potraživanja i obaveza, nakon 20. marta, mogao predložiti otvaranje postupka stečaja u Bobar banci.

U međuvremenu je novi likvidacioni upravnik Mile Maksimović trebalo da izvrši kompletnu procjenu imovine ove banke, na ukupno oko 168 lokacija, i on bi deponentima i povjeriocima trebalo da saopšti da li ima ili nema dovoljno sredstava za namirenje svih povjerilaca Bobar banke.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

kokuz

19.03.2015 17:29

Neka halale to im je svakako bio visak novca.

ODGOVORITE