Харт оборио рекорд, али узалуд!

Храбро срце Харта није било довољно: Голман Ситија оборио овосезонски рекорд Лиге шампиона, али узалуд...Харт сакупио 10 одбрана на Ноу Кампу, што је најбољи голмански учинак ове сезоне у елитном такмичењу, сви ударци били из казненог простора!

Фудбал 19.03.2015 | 16:00
Харт оборио рекорд, али узалуд!

Манчестер Сити поново је изгубио од Барселоне у осмини финала Лиге шампиона, али је голман шампиона Енглеске Џо Харт одиграо фантастично и спречио да Грађани доживе потпуни бродолом на Ноу Кампу.

Репрезентативац Енглеске је против каталонског гиганта сакупио 10 одбрана, што је овосезонски рекорд у Лиги шампиона. Права је штета што Харт неће моћи да побољша тај резултат у наставку такмичења, а за то су одговорни његови саиграчи колико и нападачи Барселоне.

Харт је бриљирао и у првом и у другом делу утакмице, бранио је шансе свим члановима чувено Барсиног трозубца. Ни Лионел Меси, ни Нејмар, ни Луис Суарез нису успели да протуре лопту иза његових леђа.

Занимљиво је да су сви ударци који је Харт скинуо били упућени унутар казненог простора, а зна се како је Барса опасна из тих ситуација. Ипак, оно што није пошло за руком нападачима Барселоне, урадио је Иван Ракитић у 31. минуту, после асистенције Месија.

Коментари / 0

Оставите коментар