Hart oborio rekord, ali uzalud!

Hrabro srce Harta nije bilo dovoljno: Golman Sitija oborio ovosezonski rekord Lige šampiona, ali uzalud...Hart sakupio 10 odbrana na Nou Kampu, što je najbolji golmanski učinak ove sezone u elitnom takmičenju, svi udarci bili iz kaznenog prostora!

Fudbal 19.03.2015 | 16:00
Hart oborio rekord, ali uzalud!

Mančester Siti ponovo je izgubio od Barselone u osmini finala Lige šampiona, ali je golman šampiona Engleske Džo Hart odigrao fantastično i sprečio da Građani dožive potpuni brodolom na Nou Kampu.

Reprezentativac Engleske je protiv katalonskog giganta sakupio 10 odbrana, što je ovosezonski rekord u Ligi šampiona. Prava je šteta što Hart neće moći da poboljša taj rezultat u nastavku takmičenja, a za to su odgovorni njegovi saigrači koliko i napadači Barselone.

Hart je briljirao i u prvom i u drugom delu utakmice, branio je šanse svim članovima čuveno Barsinog trozubca. Ni Lionel Mesi, ni Nejmar, ni Luis Suarez nisu uspeli da proture loptu iza njegovih leđa.

Zanimljivo je da su svi udarci koji je Hart skinuo bili upućeni unutar kaznenog prostora, a zna se kako je Barsa opasna iz tih situacija. Ipak, ono što nije pošlo za rukom napadačima Barselone, uradio je Ivan Rakitić u 31. minutu, posle asistencije Mesija.

Komentari / 0

Ostavite komentar