Толе: Хапсићемо и ми у Србији!

Председник ФСС најавио да ће сваки играч у Србији, уколико намешта утакмице, бити приведен. За сада нема доказа да се тако нешто дешава у нашој земљи.

Фудбал 19.03.2015 | 19:20
Толе: Хапсићемо и ми у Србији!

Привођење петорице фудбалера у Црној Гори за које се основано сумња да су намештали мечеве подигло је много прашине у региону.

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић рекао је да су и српски фудбалери констатно под лупом и додао да ће и надлежни органи у нашој земљи ухапсити сваког играча за којег буде утврђено да је учествовао у намештаљкама.

Караџић је додао да за сада нема потребе за тим, јер не постоје докази да се тако нешто догодило у фудбалским такмичењима у Србији.

"Намештање мечева је велики проблем фудбала у читавој Европи и треба му се најоштрије супротставити. Ми за сада немамо доказа да се намешта у српском фудбалу. Имамо посматраче на утакмицама и уколико они уоче било какве неправилности, ми ћемо поступити исто као ФС Црне Горе. решаваћемо проблем на исти начин", рекао је за "Информер" Караџић.

Председник ФСС истакао је да блиско сарађују са полицијом у борби против намештања утакмица.

"Ми као Савез не можемо да хапсимо, али можемо да подржимо државне органе у ономе што раде и да им помогнемо на сваки начин. ФСС има добру сарадњу са полицијом", открио је Томислав Караџић.

Коментари / 0

Оставите коментар