Tole: Hapsićemo i mi u Srbiji!

Predsednik FSS najavio da će svaki igrač u Srbiji, ukoliko namešta utakmice, biti priveden. Za sada nema dokaza da se tako nešto dešava u našoj zemlji.

Fudbal 19.03.2015 | 19:20
Tole: Hapsićemo i mi u Srbiji!

Privođenje petorice fudbalera u Crnoj Gori za koje se osnovano sumnja da su nameštali mečeve podiglo je mnogo prašine u regionu.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da su i srpski fudbaleri konstatno pod lupom i dodao da će i nadležni organi u našoj zemlji uhapsiti svakog igrača za kojeg bude utvrđeno da je učestvovao u nameštaljkama.

Karadžić je dodao da za sada nema potrebe za tim, jer ne postoje dokazi da se tako nešto dogodilo u fudbalskim takmičenjima u Srbiji.

"Nameštanje mečeva je veliki problem fudbala u čitavoj Evropi i treba mu se najoštrije suprotstaviti. Mi za sada nemamo dokaza da se namešta u srpskom fudbalu. Imamo posmatrače na utakmicama i ukoliko oni uoče bilo kakve nepravilnosti, mi ćemo postupiti isto kao FS Crne Gore. rešavaćemo problem na isti način", rekao je za "Informer" Karadžić.

Predsednik FSS istakao je da blisko sarađuju sa policijom u borbi protiv nameštanja utakmica.

"Mi kao Savez ne možemo da hapsimo, ali možemo da podržimo državne organe u onome što rade i da im pomognemo na svaki način. FSS ima dobru saradnju sa policijom", otkrio je Tomislav Karadžić.

Komentari / 0

Ostavite komentar