ПЛ, анализа: Никако не отписујте Саутемптон!

Календар му иде у корист, Јунајтеду паклено тешко. Ван Галов тим већ у недлеју гостује на Енфилду, а до краја сезоне војеваће битке и са Ситијем, Челсијем и Арсеналом.

Фудбал 18.03.2015 | 22:40
ПЛ, анализа: Никако не отписујте Саутемптон!

Девет је кола остало до краја Премијер лиге, за Челси можемо са сигурношћу кажемо да ће и догодине играти у Лиги шампиона, али за преостала три места водиће се жестоке битке. Манчестер Сити, Арсенал, Манчестер јунајтед, Ливерпул, Саутемотон и Тотенхем дели само осам бодова, а у игри је још целих 27 што значи да нико не би смео прерано да се опусти.

Посебно не Јунајтед, који у финишу сезоне има чини се најтежи задатак. Већ у недељу гостује на Ливерпуловом Енфилду, а до краја сезоне путоваће и на Челсијев Стамфорд, док ће на Олд Трафорду бити домаћин градском ривалу Ситију и у претпоследњем колу сезоне Арсеналу.

Најбољи календар има Саутемптон, најпријатније изненађење сезоне. Питање је само имају ли Свеци снаге да издрже паклен ритам до краја сезоне. Распоред им иде на руку. Барнли, па Евертон, Хал, Стоук, Тотенхем, Сандерленд, Лестер, Астон Вила и за крај можда и кључна утакмица сезоне на гостовању код Манчестер Ситија. Будућност слути и на останак Тотенхема у трци до самог краја, пошто је распоред и по вољи Певаца.

Коментари / 0

Оставите коментар