PL, analiza: Nikako ne otpisujte Sautempton!

Kalendar mu ide u korist, Junajtedu pakleno teško. Van Galov tim već u nedleju gostuje na Enfildu, a do kraja sezone vojevaće bitke i sa Sitijem, Čelsijem i Arsenalom.

Fudbal 18.03.2015 | 22:40
PL, analiza: Nikako ne otpisujte Sautempton!

Devet je kola ostalo do kraja Premijer lige, za Čelsi možemo sa sigurnošću kažemo da će i dogodine igrati u Ligi šampiona, ali za preostala tri mesta vodiće se žestoke bitke. Mančester Siti, Arsenal, Mančester junajted, Liverpul, Sautemoton i Totenhem deli samo osam bodova, a u igri je još celih 27 što znači da niko ne bi smeo prerano da se opusti.

Posebno ne Junajted, koji u finišu sezone ima čini se najteži zadatak. Već u nedelju gostuje na Liverpulovom Enfildu, a do kraja sezone putovaće i na Čelsijev Stamford, dok će na Old Trafordu biti domaćin gradskom rivalu Sitiju i u pretposlednjem kolu sezone Arsenalu.

Najbolji kalendar ima Sautempton, najprijatnije iznenađenje sezone. Pitanje je samo imaju li Sveci snage da izdrže paklen ritam do kraja sezone. Raspored im ide na ruku. Barnli, pa Everton, Hal, Stouk, Totenhem, Sanderlend, Lester, Aston Vila i za kraj možda i ključna utakmica sezone na gostovanju kod Mančester Sitija. Budućnost sluti i na ostanak Totenhema u trci do samog kraja, pošto je raspored i po volji Pevaca.

Komentari / 0

Ostavite komentar