Ко ће у полуфинале Купа БиХ?

Реванш мечеви четвртфинала најмасовнијег бх. такмичења Широки Бријег - Младост, Вележ - Зрињски и Олимпик - Звијезда Градачац играју се од 15:30 часова, док Борац дочекује Сарајево од 18:30.

Фудбал 18.03.2015 | 15:20
Ко ће у полуфинале Купа БиХ?

Вечерас око 21 час биће познато које четири екипе су избориле пласман у полуфинале Купа Босне и Херцеговине, након што буду одиграни реванши четвртфинала.

Најубједљивију предност из првог сусрета, коју би рутински требало да овјери у другом мечу, имају фудбалери Широког Бријега. Тим с "Пецаре" у првом мечу против Младости славио је 3:1 у Великој Обарској, па ће у реваншу имати поприлично лак задатак да ту предност задржи против "фењераша" Премијер лиге БиХ.

И бањалучки Борац на гостовању је стигао до тријумфа, 2:1 против Сарајева, али екипи Винка Мариновића неће бити тако лако да елиминише актуелног освајача Купа БиХ.

Тим Мехе Кодре најавио је офанзивну игру на Градском стадиону, па ће гледаоци у Бањалуци сигурно моћи да уживају у правом фудбалском спектаклу.

Неизвјесна ће бити и преостала два дуела. Звијезда Градачац и Олимпик ремизирали су 1:1 у првом сусрету, док су градски ривали Зрињски и Вележ одиграли 2:2, па у одлучујуће сусрете улазе са подједнаким шансама.

Подсјетимо, трофеј освојен прошле године бране фудбалери Сарајева, који су у финалу укупним резултатом 5:1 били бољи од зеничког Челика (2:0, 3:1).

РЕВАНШ ЧЕТВРТФИНАЛА КУПА БИХ:
Олимпик - Звијезда Градачац (15:30)
Вележ - Зрињски (15:30)
Широки Бријег - Младост (15:30)
Борац - Сарајево (18:30)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ајмо ајде

18.03.2015 15:23

Ајмо ајде сви у напад ... Данас се осјећам боље, данас ми сунце сја, опет ће пушити Борцу јалија Ћаршијска

ОДГОВОРИТЕ