Видео - Вучић: Партизановци немају десне, само лијеве ноге!

Премијер Србије Александар Вучић је, коментаришући увредљиве поруке са трибина стадиона Партизана, изјавио: "Ја сам крив за све, па и кад играчи Партизана, који имају две леве ноге, промаше шансу! Више ме не дотичу та скандирања".

Фудбал 18.03.2015 | 21:40
Видео - Вучић: Партизановци немају десне, само лијеве ноге!

Део навијача Партизана је током прошле сезоне имао став да титула шампиона Србије у фудбалу не може да буде одбрањена, јер тако неко жели одозго. Тачније, Александар Вучић, премијер Србије, иначе навијач Црвене звезде.

Са трибина стадиона Партизана чуле су се увредљиве поруке на рачун премијера. И у овој сезони могу се чути сличне поруке.

Вучић је о овоме говорио у емисији на РТС-у. Каже да му то више не смета и да није он крив кад играчи Партизана промаше шансу, јер "неки од њих имају леву и десну ногу".

Подсетио је и на увредљиво скандирање Гробара Новаку Ђоковићу.

Ево шта каже премијер о томе:

"Ако мислите да ми смета мржња, више ми не смета. На почетку сам се секирао кад би сваки пут навијачу Звезде тражио личну карту, па су викали 'Вучићу педеру', или кад би Партизан промашио шансу, односно неки од његових играча који имају две леве ноге, уместо десну и леву, опет сам ја крив - 'Вучићу педеру'. Сад вам кад сам видео да Новаку Ђоковићу да вичу погрдне ствари, погрдније од тога, у добром сам друштву".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

весна

18.03.2015 20:56

Овај је доообро одлијепио

ОДГОВОРИТЕ