Video - Vučić: Partizanovci nemaju desne, samo lijeve noge!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je, komentarišući uvredljive poruke sa tribina stadiona Partizana, izjavio: "Ja sam kriv za sve, pa i kad igrači Partizana, koji imaju dve leve noge, promaše šansu! Više me ne dotiču ta skandiranja".

Fudbal 18.03.2015 | 21:40
Video - Vučić: Partizanovci nemaju desne, samo lijeve noge!

Deo navijača Partizana je tokom prošle sezone imao stav da titula šampiona Srbije u fudbalu ne može da bude odbranjena, jer tako neko želi odozgo. Tačnije, Aleksandar Vučić, premijer Srbije, inače navijač Crvene zvezde.

Sa tribina stadiona Partizana čule su se uvredljive poruke na račun premijera. I u ovoj sezoni mogu se čuti slične poruke.

Vučić je o ovome govorio u emisiji na RTS-u. Kaže da mu to više ne smeta i da nije on kriv kad igrači Partizana promaše šansu, jer "neki od njih imaju levu i desnu nogu".

Podsetio je i na uvredljivo skandiranje Grobara Novaku Đokoviću.

Evo šta kaže premijer o tome:

"Ako mislite da mi smeta mržnja, više mi ne smeta. Na početku sam se sekirao kad bi svaki put navijaču Zvezde tražio ličnu kartu, pa su vikali 'Vučiću pederu', ili kad bi Partizan promašio šansu, odnosno neki od njegovih igrača koji imaju dve leve noge, umesto desnu i levu, opet sam ja kriv - 'Vučiću pederu'. Sad vam kad sam video da Novaku Đokoviću da viču pogrdne stvari, pogrdnije od toga, u dobrom sam društvu".

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

vesna

18.03.2015 20:56

Ovaj je dooobro odlijepio

ODGOVORITE