Тадић ''испалио'' селектора!

Селектор Радован Ћурчић у Енглеској се састао са петорицом српских фудбалера, али не и играчем Саутемптона који се правдао обавезама у клубу.

Фудбал 18.03.2015 | 21:20
Тадић ''испалио'' селектора!

Радован Ћурчић у петак ће и дефинитивно објавити списак играча са меч са Португалом у квалификацијама за ЕУРО 2016. На том списку биће и име Душана Тадића, али он неће почети дуел на "Ла Лушу".
"Информер" преноси да је селектор "орлова" такву одлуку донео јер је љут на играча Саутемптона због тога што није нашао времена да се састане са њим у Енглеској.

Ћурчић се у децембру на Острву састао са свим "орловима" - Браниславом Ивановићем, Немањом Матићем, Лазаром Марковићем, Александром Коларовим и Матијом Настасићем, а Душан Тадић није дошао на тај састанак правдајући се да има обавезе.

Ћурчић му је због тога наводно веома замерио. Селектор је потврдио да је Тадић пропустио тај сусрет, али да међу њима нема несугласица.

"Тачно је да Тадић није дошао на састанак у Енглеској који сам имао са свим осталим играчима који играју у Премијер лиги. Међутим, он и ја нисмо у свађи због тога. Одржавали смо контакт после тога и чули се неколико пута. Последњи пут били смо 'на вези' пре четири или пет дана", потврдио је селектор Србије.

Тадић је због повреде пропустио и први меч који је Ћурчић водио као селектор, пријатељски дуел против Грчке, а по свему судећи против Португала, први сусрет у којем ће селектор званично дебитовати на клупи "орлова" 29. марта у Лисабону дочекаће на клупи.

Коментари / 0

Оставите коментар