Tadić ''ispalio'' selektora!

Selektor Radovan Ćurčić u Engleskoj se sastao sa petoricom srpskih fudbalera, ali ne i igračem Sautemptona koji se pravdao obavezama u klubu.

Fudbal 18.03.2015 | 21:20
Tadić ''ispalio'' selektora!

Radovan Ćurčić u petak će i definitivno objaviti spisak igrača sa meč sa Portugalom u kvalifikacijama za EURO 2016. Na tom spisku biće i ime Dušana Tadića, ali on neće početi duel na "La Lušu".
"Informer" prenosi da je selektor "orlova" takvu odluku doneo jer je ljut na igrača Sautemptona zbog toga što nije našao vremena da se sastane sa njim u Engleskoj.

Ćurčić se u decembru na Ostrvu sastao sa svim "orlovima" - Branislavom Ivanovićem, Nemanjom Matićem, Lazarom Markovićem, Aleksandrom Kolarovim i Matijom Nastasićem, a Dušan Tadić nije došao na taj sastanak pravdajući se da ima obaveze.

Ćurčić mu je zbog toga navodno veoma zamerio. Selektor je potvrdio da je Tadić propustio taj susret, ali da među njima nema nesuglasica.

"Tačno je da Tadić nije došao na sastanak u Engleskoj koji sam imao sa svim ostalim igračima koji igraju u Premijer ligi. Međutim, on i ja nismo u svađi zbog toga. Održavali smo kontakt posle toga i čuli se nekoliko puta. Poslednji put bili smo 'na vezi' pre četiri ili pet dana", potvrdio je selektor Srbije.

Tadić je zbog povrede propustio i prvi meč koji je Ćurčić vodio kao selektor, prijateljski duel protiv Grčke, a po svemu sudeći protiv Portugala, prvi susret u kojem će selektor zvanično debitovati na klupi "orlova" 29. marta u Lisabonu dočekaće na klupi.

Komentari / 0

Ostavite komentar