Мерима се удала за Ђинђићевог кума

Мерима Његомир (61) удала се прошле недеље за Драгољуба Марковића (54), власника фирме „Крмиво продукт“.

Србија 18.03.2015 | 10:30
Мерима се удала за Ђинђићевог кума

Иако је једна од наших најцењенијих певачица народне музике коначно испунила сан о великој породици, она је одлучила да се тајно венча због Драгољубове прве супруге Љиљане, која му је правила проблеме у јавности. 

Мерима, која је уредник народних редакција музичке продукције РТС и ПГП, и познати бизнисмен склопили су грађански брак у општини Сурчин, где Марковић иначе живи у луксузном здању на великом имању са затвореним базеном и теренима за тенис и мали фудбал, изграђеним на платформи изнад саме обале Саве.

С обзиром на то да они све време своју љубав нису показивали у јавности, Мерима и Драгољуб су одлучили да тако и радосну вест поделе са породицом и најближим пријатељима.

- Само најужи круг људи зна да су Мерима и Драгољуб склопили грађански брак. Они то крију због Драгољубове прве супруге Љиљане, која му је већ правила проблеме у јавности и доводила га у везу са погрешним певачицама. Како би избегли медијску помпу, они су одлучили да се певачица пресели код њега на имање у Сурчину и да се тајно венчају. Иначе, бизнисменов отац је велики поштовалац Мериминих песама и он је највише одушевљен снајком јер је такву даму и домаћицу одувек желео у свом дому - тврди наш извор.

Подсетимо, Његомирова је, поред богате музичке каријере, и мајка четворо деце - Љубице (35), Милице (33), Јелене (30) и Марка (28). Она је бака Филипу (3), кога јој је подарила најмлађа ћерка, као и Соњи, коју је најстарија наследница родила 1. јануара прошле године.

Са друге стране, Драгољуб из брака са Љиљаном има само једну ћерку. Он је јавности познат и као кум покојног премијера Зорана Ђинђића, чију је децу крстио. У кумовским везама био је и са Љубишом Бухом Чуметом.

Овим поводом контактирали смо с Меримом, али се њој није допало због чега зовемо.

- Било би вам боље да не пишете о томе. Молим вас, оставите ме на миру. Због чега ме нисте звали да питате за концерт који имам за два дана - љутито нам је рекла певачица и спустила слушалицу.

Драгољуба нисмо успели да добијемо јер број телефон који је познат редакцији тренутно није у функцији.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Идилично

18.03.2015 10:06

Добар пример тајкунско-естрадне сарадње...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јуха

18.03.2015 11:15

"Стара кока добра јуха."

ОДГОВОРИТЕ