Забрањене жмурке у продавницама Икее

Шведски произвођач намештаја ИКЕА забранила је посетиоцима да играју жмурке у њеним продавницама у Холандији у три града: у Ајндховену, Амстердаму и Утрехту.

Занимљивости 17.03.2015 | 20:36
Забрањене жмурке у продавницама Икее

Преко друштвене мреже Фејсбук 5.600 учесника пријавило се да учествује у игри жмурке 9. маја у Утрехту, а преко 32.000 за 16. мај у Ајдховену.

"Тешко је држати све под контролом. Морамо се побринути за сигурност људи у продавницима. То је изузетно тешко ако не знамо где се налазе", објаснила је разлоге овакве одлуке потпарол ИКЕА Групе Мартина Смедберг .

Компанија је прошле године дозволила игру жмурке у Белгији, продавници у Вилријку. Елис Де Рик, која је организовала игру, рекла је да је било око 500 учесника који су се крили у фрижидерима, испод плишаних играчака, испод кеса, као и у креветима.

У Шведској 2009. око 150 људи играло је жмурке у продавницима Икее плашећи купце циком и врсиком током игре.

У Кини посетиоци Икеиних продавница имају обичај да спавају у изложеним креветима или обитавају у дневним собама.

Извор: Б 92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

камелеон

17.03.2015 19:38

Ако не може жмурке онда ћемо ринге ринге јаја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

обицни људи

18.03.2015 23:19

То су огромни простори. Господин Кампрад је велики доброцинитељ и доиста помазе пуно људима. Тао је васпитао и дјецу те нико не би рекао да су богати. За вецерас му се захваљујем јер је платио једног децка да отвара врата за инвалиде у Малмö библиотеци која су покварена- аутомат за отварање. Господина сам упознала цудном слуцајности радеци у Стоцкхолму у куцној посјети. Тад нисам знала да је то он. Упознала сам и људе блиске Краљу. Сви они су ми помогли да презивим све нападе из бивсе Југославије.

ОДГОВОРИТЕ