Никола Веселиновић се предао полицији

Никола Веселиновића /32/, који се сумничи да је јутрос у кафићу "Омерта" на Палама убио Бојана Фуртулу /32/, након криминалистичке обраде биће предат на даље поступање Окружном тужилаштву у Источном Сарајеву.

Република Српска 17.03.2015 | 22:36
Никола Веселиновић се предао полицији

Начелник Центра јавне безбједности Источно Сарајево Срђан Косорић рекао је да је надлежни тужилац испитао Веселиновића, након што се он предао полицији.

Косорић је рекао да је Веселиновић око 16.00 часова дошао у просторије Центра јавне безбједности Источно Сарајево у пратњи браниоца.

"Оперативним радом на терену и предузимањем истражних оперативно-тактичких радњи, полицијски службеници Центра јавне безбједности Источно Сарајево ступили су у контакт са осумњиченим, што је резултирало његовом предајом", рекао је Косорић.

Замјеник начелника Управе криминалистичке полиције Републике Српске Недељко Лубура рекао је да је Управа подржала рад Центра јавне безбједности, што је резултирало предајом осумњиченог.

Веселиновић се сумничи да је јутрос у 8.30 часова у кафићу "Омерта" у Фуртулу испалио три смртоносна хица из ватреног оружја.

Коментари / 0

Оставите коментар