Nikola Veselinović se predao policiji

Nikola Veselinovića /32/, koji se sumniči da je jutros u kafiću "Omerta" na Palama ubio Bojana Furtulu /32/, nakon kriminalističke obrade biće predat na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu.

Republika Srpska 17.03.2015 | 22:36
Nikola Veselinović se predao policiji

Načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Srđan Kosorić rekao je da je nadležni tužilac ispitao Veselinovića, nakon što se on predao policiji.

Kosorić je rekao da je Veselinović oko 16.00 časova došao u prostorije Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u pratnji branioca.

"Operativnim radom na terenu i preduzimanjem istražnih operativno-taktičkih radnji, policijski službenici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo stupili su u kontakt sa osumnjičenim, što je rezultiralo njegovom predajom", rekao je Kosorić.

Zamjenik načelnika Uprave kriminalističke policije Republike Srpske Nedeljko Lubura rekao je da je Uprava podržala rad Centra javne bezbjednosti, što je rezultiralo predajom osumnjičenog.

Veselinović se sumniči da je jutros u 8.30 časova u kafiću "Omerta" u Furtulu ispalio tri smrtonosna hica iz vatrenog oružja.

Komentari / 0

Ostavite komentar