Готово је - Марушић игра за Црну Гору!

Црногорци се надају да ће добити папире за тајно оружје - Марушић напада Русију? "Чуо сам се са људима из ФСЦГ, постоји могућност да се папири среде по убрзаној процедури, да будем на списку и надам се да ће тако бити", рекао је крило Кортрајка.

Фудбал 17.03.2015 | 23:00
Готово је - Марушић игра за Црну Гору!

Црна Гора је и даље у игри за једну од позиција која води на Европско првенство у Француској. Храбри Соколови наредни квалификациони меч играју против директног ривала, Русије, а за њих спремају тајно оружје – Адама Марушића.

Како сазнају Дневне новине, све се чини да српски фудбалер и члан Кортрајка добије потребне папире и заигра за Црну Гору. Десно крило белгијског клуба могао би, уколико се наравно среди папирологија, да буде адут селектора Бранка Брновића пред меч са Зборнајом 27. марта под Горицом.

Храбри соколови су на позицији офанзивца уз десну аут линију остали танки након што је постало јасно да Брновић неће звати Владимира Јововића (полугодишња казна због ударања судије Милоша Нововића на дербију између Сутјеске и Будућности), а да су решења са Симоном Вукчевићем, Филипом Касалицом и Фатосом Бећирајем на тој позицији изнуђена.

"Мом другару Томашу (Жарко Томашевић) стигао је позив на клупску адресу, мени још не. Чуо сам се са људима из ФСЦГ, постоји могућност да се папири среде по убрзаној процедури, да будем на списку и надам се да ће тако бити. Ако не за Русију, можда неком другом приликом", рекао је Марушић за црногорске Дневне новине после тренинга свог Кортрајка.

Коментари / 0

Оставите коментар