Gotovo je - Marušić igra za Crnu Goru!

Crnogorci se nadaju da će dobiti papire za tajno oružje - Marušić napada Rusiju? "Čuo sam se sa ljudima iz FSCG, postoji mogućnost da se papiri srede po ubrzanoj proceduri, da budem na spisku i nadam se da će tako biti", rekao je krilo Kortrajka.

Fudbal 17.03.2015 | 23:00
Gotovo je - Marušić igra za Crnu Goru!

Crna Gora je i dalje u igri za jednu od pozicija koja vodi na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Hrabri Sokolovi naredni kvalifikacioni meč igraju protiv direktnog rivala, Rusije, a za njih spremaju tajno oružje – Adama Marušića.

Kako saznaju Dnevne novine, sve se čini da srpski fudbaler i član Kortrajka dobije potrebne papire i zaigra za Crnu Goru. Desno krilo belgijskog kluba mogao bi, ukoliko se naravno sredi papirologija, da bude adut selektora Branka Brnovića pred meč sa Zbornajom 27. marta pod Goricom.

Hrabri sokolovi su na poziciji ofanzivca uz desnu aut liniju ostali tanki nakon što je postalo jasno da Brnović neće zvati Vladimira Jovovića (polugodišnja kazna zbog udaranja sudije Miloša Novovića na derbiju između Sutjeske i Budućnosti), a da su rešenja sa Simonom Vukčevićem, Filipom Kasalicom i Fatosom Bećirajem na toj poziciji iznuđena.

"Mom drugaru Tomašu (Žarko Tomašević) stigao je poziv na klupsku adresu, meni još ne. Čuo sam se sa ljudima iz FSCG, postoji mogućnost da se papiri srede po ubrzanoj proceduri, da budem na spisku i nadam se da će tako biti. Ako ne za Rusiju, možda nekom drugom prilikom", rekao je Marušić za crnogorske Dnevne novine posle treninga svog Kortrajka.

Komentari / 0

Ostavite komentar